Новини

Термальне джерело «Територія здоров’я»

Радоновий термальний гейзер знаходиться на відстані 100 м від комплексу. Вода благотворно впливає на організм в цілому та використовується для лікування і профілактики різноманітних хворіб серцево-судинної та нервової систем, опорно-рухового апарату, шкіри та інше.

Клімат Арабатської стрілки

На Азовському узбережжі Арабатської стрілки дуже м’який клімат, характеризується як помірний, підходить всім і дорослим, і дітям. Середня температура повітря влітку становить +25° С+30° С, а вода іноді прогрівається аж до +29° С.

Сильна спека переноситься легко за рахунок морських вітрів, при цьому вологість повітря невисока, постійно дмуть легкі вітри (морський бриз), і це допомагає легше переносити спеку і швидко адаптуватися до місцевого клімату (особливо дітям).

Озеро «Сиваш»

Один з кращих грязелікувальних курортів України знаходиться на відстані 1.5 км від комплексу. Ропа озера застосовується в сучасному санаторному лікуванні через свою універсальність та цілого комплексу корисних властивостей.

«Рожеве» озеро

Місцева «рожева» перлина знаходиться на відстані 14 км від комплексу у селищі Приозерне. Бета-каротин з червоної водорості Дуналіелла Саліна надає озеру характерний рожевий колір, який особливо інтенсивний в кінці літа та осенью.

Архітектура

Комплекс наразі складається зі спального корпусу, їдальні й затишного кафе. Спальний корпус являє собою 4-поверхову будівлю, розташовану на березі Азовського моря в 70 метрах від моря (перша берегова лінія). Розкішний інтер’єр корпусу виконаний в кращих традиціях європейського стилю.